sweety follower

Saturday, 10 November 2012

the starting

~assalamualaikum~
alhamdulillah
semua dah tamat
perjalanan hari ni
bermula jam 3 pagi tadi
bangun dah bersiap2 mental dan fizikal
ke kolej dan menapak masuk ke dewan peperiksaan 
menjawab soalan 
reading-the most annoying one!
sebab passage yang sangatla menyampah dan macam mengarut pun ada
tak cukup masa dan kelam kabut kat last passage.hurrr
writing-half annoying la
sebab alhamdulillah, question boleh jawab, insyaallah
question tu pun boleh jawab, tapi kalau dapat lebih masa
mesti akan jadi more better than tadi tu
listening-tak annoying sangat la
just a few last question agak kepeningan sebab kena create own sentence
whatever it is
it's done! finish! the end!
perasaan yang sukar digambarkan 
happy sesangat! ^__^
and balik tadi, bummm
terus tido dengan senang hati
and just a few hours ago
my new life story just been created
finally .. he is telling me the truth
so, just wait and see lah ye what will happened nanti
hope semuanya okey je
~assalamualaikum~
=)

No comments:

Post a Comment