sweety follower

Thursday, 7 February 2013

a day~

Assalamualaikum
Alhamdulillah, akhirnya jari-jari ni melekat pun kat keyboard
setelah sekian lamanya tak menaip ni kan
ish2, cakap nak jadi blogger la konon
nak menaip pun malas, a canner tuuu *geleng2 kepala
so hari ni
nak share 1 cerita
hari semalam yang bertarikh 6 February 2013
adalah mini graduation days utk my foundation program
nampak tuu.nampak tuu.yang gedik tuuu
ya.it's me. >_<
so Alhamdulillah lagi sekali
satu setengah tahun dah berjaya dilalui dengan jayanya 
memang betul, nak dapatkan sesuatu tu
bukan payah
tapi bukan jugak mustahil
Insyaallah, lagi 4 tahun ^_^
tak sabarnya rasa hati
hmmmm *berangan sorang2
ok, nak share sedikit sebanyak gamba yang ada lah
terima kasih sebab membaca dan melihat



 ha, yang tak berapa nak nampak betul tu sir Fat'hul, and yang ayu biru tu miss kamilah ^^,


 Hertfordshire kau nyah, haa.amik




yup, kawan2 sy memang sangat chomel2 dan gedik2
haha, sayang korang

^_^
~Assalamualaikum~

 

No comments:

Post a Comment