sweety follower

Wednesday, 18 July 2012

birthday!!!

assalamualaikum n selamat malam
^____________^
lbar je snyum nye ha. harusla kan birthday sndriri
semalam, 17 julai 20112
genap sdahla umur ni 19 tahun
alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk terus bernafas, terima kasih ya-Allah :')
tarima kasih kwan2. x sangka yang mula2 wish__ my dear maxis.haha
dpt hadiah pling best lak tu. panggilan percuma untuk 24 jam. heaven je rasa ><
tp klas semalam pack la pulak, so malamnye mmg rasa mcm nk kna cancer ja sbb ckp fon lama sangat
lpas sorang, sorang nak talipon
smpai tpat jam 12. bru stop.haha
dpat wishes yang sangat byak tahun ni
trima kasih sgt2
hadiah pn, yang tak sangka sangka
terharu :')
masih ada yang sayang rupanya. haha
ups.. msa kol mak semalam, smpat ckap ngn abah
abah: dah 19 rupanya, dah boleh ni nak cari
me: haha, boleh je abah. abah cari la sapa-sapa pun asalkan baik sudah, sy trima seadanya
abah: haish, tak kan kat sana x dak kot
me: ish, mana ada. abah la cari baru berkat
mak : ( tetiba interrupt) amboi, tak payah nak mengada- ngada. blaja dulu bagi habis
me: ye ye, baik mak..
haha,. spoiler je,. hurmm. tapi bila dah memikirkan umur maningkat
mula la pikir macam2. lagu tak tahu antara 2 adam ngn farah dah berlagu dalam otak~
apa- apa pun, tetap nak ikut cakap mak pastu bru abah ye
hehe.. nurul shuhada binti mat noh
awak tu dah 19 tahun tau!
bukan budak kecik lagi,. walau ramai ja yang still panggil bdak kcik ><
pandai la jaga diri la, mak ngn abah dok jauh nuunn
blaja rajin2.. jagan buat bnda yang x elok
awak tu perempuan. jadi hamba Allah yang taat perintahnye ye
insyaallah :)
jadi anak solehah yang pada mak ngn abah te
insyaallah :)
jadi pelajar yang cemerlang akedamik dan akhlaknya ye
insyaalah :)
kawan yang baik dan selalu membimbing ke arah kebaikan ye
insyaallah :)
dan guru yang x lokek dengan ilmunya ye
insyaallah :)
p/s kopi pasta wishes aina syafikah (classmate) syg aina!!
assalamualaikum  ^_^


No comments:

Post a Comment