sweety follower

Wednesday, 31 October 2012

still exam week

~assalamualaikum~
day 3..
already done yesterday.
day 4.
just have done 3 hour ago
day 4!! ommo!
cepatnya masa berlalu kan
alhamdulillah =)
*beban dah berkurang
semalam punya exam, introduction to education
as usual, xmoh recall!! ,hurrr
tadi, intoduction to child psychology
hurmm, ok la jugak daripada yang semalam tu
tapi banyak jugak la mengarut, macam biasa.heee
bak kata yuyui(shahira raffi)
psychology pasal principle2 yang berbagai tu
tapi kalau x tau xpa, buat ja principle sendiri
dan. deng~~ 
aku dah berjaya buat principle sendiri. hoho
dan sekarang sekali lagi hujan
setelah baru sidai baju.errr
laparr ni
thanks to roti tawaq (biskut) tiger dan milo 3 in 1 kedabomm! ^_^
milo oh milo
yummi yummi
urmmm, tapi
oh tidak, kekasih lamaku mr nescafe!!
tidak, jangan pernah kau menjelmakan dirimu dihadapanku lagi
nyah kau jauh2!
tidak, bukan salah ku kita jadi begini
bukan jua salahmu wahai kekasihku
memang bukan jodoh kita untuk bersama.uhuk2
akan ku abadikan saat2 kita bersama dulu dalam kotak ingatanku...
selamanya.sob3
hooiii!!!.
opocot tekejut!
-_-''
dah2, melalut je lah kau shuhada uit
dah tak boleh minum tu buat cara tak boleh minum
kalau setakat minum tak sampai separuh
then, rasa kepala macam nak meletup baik tak payah
huuu, sedihnya hidup ni
kenapa oh kenapaaaaa!!
kau memang degil eh shuhada
'pelajar bermasalah'.haha
ceit, berani je panggil macam tu ye
ok lah
admit it, aku memang tak pandai tulis belog kan
mengarut ja lebih
kepada yang sudi membaca *kalau ada la
ribuan terima kasih diucapkan, terharuuu
dan jutaan maaf dimohon
sebab belog ni sangatlah mengarut
dan menghabiskan masa anda je kan
~assalamualaikum~
^_^

3 comments:

  1. Wah ! Entri Yang Menarik (◕‿◕✿)

    Jom Follow Blog Ni (!) Sekaligus , Baca/Komen Entri Misteri : Pocong Pandai Nyanyi Lagu Kosong Najwa Latif Ni Kalau Sudi :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/10/misteri-pocong-pandai-nyanyi-lagu.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. haha, ada jugak yg memuji rpanya
    sgt tarharu n trima kasih ye >_<
    insyaallah, i will ^_^

    ReplyDelete